Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En familj i


Trasor

Du river sönder mitt hjärta
det som varit min styrka
någon ånger av det sagda
vet du inte

Anklagelser från mig
som ej är sagda
klär du i guld och sidenband
och sår din sorgsamhet
för att få medhåll

Jag är så van
och tycker synd om dig
din syster blir jag aldrig mer




Fri vers av Irene Backström
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-05-24 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström