Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan kärlek?

Kan kärlek vara ekonomiskt vinstgivande?
Kan kärlek vara räddningen för alla svältande själar? Kan kärlek minska antalet suicid?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-24 16:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Viktiga frågor! Äktenskap kan ingås av ekonomiska skäl men det behöver inte handla om kärlek då. Kärlek kan nog förhindra suicid men sårad kärlek kan också leda till suicid.
2022-05-24

  Annie b'larsson VIP
Ja, det tror jag. Så när som på det där första med ek vinstgivande eller ej. Man blir ju inte kär efter ekonom behov. Eller finns det såna också kanske?
2022-05-24

  lodjuret/seglare VIP
Problemet är alla dessa förväxlingar. Jag tyckte först att jag klickat på rätt pennförare, men så hamnade jag här istället. Vilket var tur, för annars hade jag kunnat gå miste om att läsa texten. Andra kan förväxla kärlek med förälskelse eller kärlek med sex.
2022-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP