Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stöveltrampets spillror


Offrat sitt liv för vad

De ropar efter fler
Mer unga män vi behöver er
Du fattige unge man
Som erbjuds en bra lön om du kan
Skickad utan kunskap till annan stat
Ditt unga liv tog slut som kanonernas mat




Bunden vers (Rim) av Thommy J
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-24 16:50



Bookmark and Share


  Koloristen
Alla uppgifter om att motståndet skall upphöra är falska.
2022-05-24

  Larz Gustafsson VIP
TOTALVÄGRA!
2022-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J