Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introvert


händerna arbetade medan
minnesmusiken passerar
och plötsligt en irrande fjäril
var är du frågade du
för mig är du densamme
solkatter sover på bordets yta
på tidningar, kinder, på händer
läser ett uppslag om äppelskörden
idag förstår vi bättre
än förut
Sorgen avgrundsdjup
den vibrerar i tomrummen
vad människor är i stånd göra varandra

20160209 12:21
nyheter som är en gammal sanning
Bland flyktingströmmarna gömmer sig
personer med blod på sina händer
Grymheten når andra dimensioner
då förövare får en fristad intill sina offer
i det utrotningskrig som nu pågår i Syrien
faller 2:a världskriget skuggor över
nuets offer!





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-05-24 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP