Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rånarluva



Trots att de bär rånarluva
går de att kännas igen
genom hålen deras ögon glimma
nya kläder har sett dagens ljus
då de gamla i malpåse sova






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-05-24 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP