Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktannons

 

Välbevarad medelålders man i sina allra bästa år, mytoman, inbiten narcissist, notorisk lögnhals, tvättar mig aldrig, gränspsykotisk, sol och vårare, solklar psykopat, paranoid, ekonomiskt beroende av dig, omnipotent, hybrisk med ett sunt storhetsvansinne, otrygghetsnarkoman, kokainmissbrukare, vansinnigt uthållig i sängen, grav alkoholist som väger 195 kg men är trots det väldigt vältränad och idrottsintresserad, en glad gamäng populär i den undre världen, men annars bara en go gubbe med mycket kärlek och empati, IQ 137, söker en näpen liten pulla som kan skrubba mig på ryggen och hela tiden bekräfta min enorma storhet som människa.
Svar till: "Du och jag på en vitsippsäng."




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-24 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP