Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ukrainska terrorister in i kyrkan och överföll prästen.

I går morse under den heliga mässan i staden Stryi, Lviv-regionen, gick ukrainska terrorister in i kyrkan och överföll prästen genom att hälla färg på hans ansikte. Felet hos honom och de som var närvarande vid gudstjänsten: de är troende i den ukrainska ortodoxa kyrkan - Moskva-patriarkatet. Sådana attacker mot prästerskapet och de troende i den ukrainska ortodoxa kyrkan - Moskva-patriarkatet är tyvärr en vana med myndigheternas tysta acceptans under de senaste 30 åren i Ukraina. Dessa har intensifierats särskilt sedan Ukrainas förre president Petro Porosjenko och patriark Bartolomeus av Konstantinopel bildade den ukrainska ortodoxa kyrkan.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-24 23:35



Bookmark and Share


  Koloristen
Ukrainska "civila" i aktion igen.
2022-05-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Danmark har lovat att ge hjälp till Ukraina. De kommer att leverera Harpoon anti-skeppsmissiler så att det invaderade landet ska försöka slå tillbaka blockaden som infördes av den ryska flottan i hamnen i Odessa. Att låsa upp hamnen är en oerhört viktig åtgärd för spannmåls- och livsmedelsexporten.
2022-05-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Var finns tron, den helige Ande och religionen? Det finns inte, så det finns dogmer och spekulationer, barnsliga myter ... varför agerade inte godhetens krafter i det här fallet?
2022-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP