Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prestige



Nu använder Putin brända jordens taktik
för inte förlora ansiktet inför folket
nu spottas missilerna ut oavsett mål
byggnader människor djur jordens gröda
ingenting ska finnas kvar
enbart diktaturens kreatur
ska stå ovanpå askhögen och böla
och hissa sina blodstänkta flagga

makten tycks betyda mer än allt
i historiens skymning har det funnits många
och före jorden förgår kommer ännu fler
som bygger sina slott utan bry sig andra.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-05-25 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP