Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massaker


I Textas har en 18 åring inhandlat en AR15 halvautomatiskt vapen
lade ut på nätet något skulle hända
han har lagrat sin frustration tills dagen
han kunde handla sitt vapen
han började med att skjuta sin egen mor-eller farmor
därpå sköt han 19 barn och 2 vuxna på en grundskola
åldrarna 7-10 år
flera personer har även körts till sjukhus
dödstalet kan stiga


han var mobbad som barn, nu hämnades han
om verklighet fanns bakom rikta hatet
mot sina dagars ursprung vet vi inget om
skulden kan läggas på demokraterna som hävdar
rätten till att bära vapen
nu kräves skärpt vapenkontroll

Även det stora landet i väster har saker i sitt arkiv
som behöver granskas, det finns många Trump Putin..
Alla har på samvetet en fläck
värst de som i lönndom tvättar sin smutsiga tvätt
och ger sig ut på gatorna och skjuter ner andras
liv och möjligheter





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-05-25 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP