Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minimalismpoesi 5/5


Livets magi

 

 

 

Genom tankarnas fantasi
skapas den magi
där själen flyger fri
fylld av Glädjens eufori
i livet vi skapar och lever uti

 

 

@EFM

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 602 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-25 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP