Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som gapar efter mycket..

 

 

han tröttna' på käringen sin

hennes skönhet hade falnat

tyckte hon hade gnatat

om hans mage så stinn

 

själv han såg sig som karlakarl

kastade blickar efter unga kvinnor

i smyg, ville ej ha bannor

ville bilda nytt par

 

på nätet han fann vad han sökte

unga, sköna kvinnor av alla de slag

"jag tror jag lämnar ett förslag"

många sidor han besökte

 

men makan hans begrep nog 

vad som var på gång

med fejkad bild hon svara'

åh, tänk han nappa'

 

det blev mycket snackande

till sist de kom överens

att de skulle träffas

på en mysig restaurang 

 

vem fick han se där?

om inte käringen sin

vad tusan gör du här?

jag är din date hon sa

 

blåst på konfekten han blev

ej heller middag det blev

moloket han hustrun följde hem

förstod han avslöjad var

 

nu ensam i stugan han sitter

medan hans fru for sin kos

hon hittade visst sin like

nånstans där i cyberrymden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-05-30 13:29



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Blåsningarnas blåsning! Kul!
2022-06-02

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha Helt underbar i sitt sanna budskap.
2022-05-31

  Kungskobran VIP
Ha ha
den dejten var bra
2022-05-30

  Susen VIP
Gräset är inte alltid grönare ... eller något sådant. Bra fångat här
2022-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Så kan det gå när haspeln inte är på! Finns nog en och annan som gått på denna nit.
2022-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP