Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma.

Min mamma visade mig
böckernas magi
Varje kväll steg vi in
i drömmarnas land
där allt verkade möjligt
Min mamma gav mig
tusentals ord
som strålade
som stjärnor
över en vidsträckt himmel
Min mamma är orsaken
till att jag började
studera litteraturvetenskap
vid universitetet
Jag kämpade med en glöd
och lyckades få en fil kandidat
i litteraturvetenskap
Den stoltheten bär jag med mig
i mitt hjärta

Tack mamma!




Fri vers av Littledragon_1985
Läst 80 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-05-25 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Littledragon_1985
Littledragon_1985