Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag betalar också dubbelt för grönsaker som kommer från Italien och inte mer från Turkiet eller Rumänien.


Britterna spenderar 8 euro på en mini frukost.

Kostnaden för en frukost i Storbritannien som inkluderar en bit rostat bröd, 2 stekta ägg 1 decimeter korv, 2 bitar bacon och en matsked bönor har ökat med 7 % jämfört med förra året för att hitta en frukost. De enda upptäckterna om alkohol Om en person köper alla ingredienser som behövs för att göra en stekt frukost är den totala kostnaden för närvarande £ 6,83, enligt undersökningsföretaget Kantar, under de senaste 4 veckorna har priserna stigit med 7% jämfört med förra gången år, med människor som blir alltmer oroliga för pengarna de spenderar på mat varje vecka.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-25 12:32



Bookmark and Share


  Koloristen
Brittiska frukostar är överdådiga och mindre nyttiga.
2022-05-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/nyheter/bildts-mote-med-zelenskyj-vill-bygga-ett-ukraina-20/

2022-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP