Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Barndomen tänkte Att mat var viktigt I tonåren så var det kärlek Att få uppleva kärlek


Att äta sig mätt

Sen kom konsten
Att äta sig mätt

Girighet var inte där
Klart jag önskade ett hem

Kärlek är nog bäst
Tillsammans med harmoni




Fri vers (Fri form) av Federico Romano VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-26 05:23



Bookmark and Share


    Audit
konsten att äta sig mätt

och jag faller tårar för den jag var och dig...
2022-06-01

    Lena Söderkvist VIP
Helt sant.
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP