Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattendroppar

Vatten mot den nakna asfalten
Fallande små ljuva, kalla droppar
Slitande på eviga berg
formande oändliga dalar

Sommarregn i mitt hår
Med utsträckta armar och öppen mun
- tackar jag molnen för deras gåva




Fri vers av Moviemaster VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-25 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP