Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror nog minsann att du föddes igår..

Nej, det går bara inte
trotts din godhet
och din äkthet.
Dina nyfödda ögon
avslöjar rädsla och ett ark
med endast några få rader.
Jag saknar historia, trotts din ålder.
Nej, det går bara inte.

Jag vet ju hur det ska kännas,
vilket gör det svårt för mig.
Men det gör det också säkert.
Jag vet vad jag önskar,
jag vet vad jag ska lämna.
Det är inte enkelt,
men det blir tydligt.

En smekning ska
vibrera som
statisk elektricitet längs kinden.
När pupiller möts
skall omkretsen öka.
Vågen som bildats där emellan
förblir ordlös och alldeles underbar.


…Om endast tomma ögon
möter min blick och
din röst molar i mina öron.
Nej, det går bara inte.
Trotts din godhet
och din äkthet.

Förlåt mig,
men de skriker nej.

Svep.






Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-05-25 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP