Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det


Herr Varenson


DU
var en svärmorsdröm
en takläggare av 1aklass
en trapetskonstnär

en sjusovare
en motorcyklist anno 1931
älskade pannkakor

var ofta morgontrött
var gift med en fru
som oftast var din




Fri vers av Irene Backström
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-25 23:04



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Här firar din humor fyndiga segrar
2022-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström