Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet enl mig


Tiden

saknade bilder för mitt sinne
ser vad som en gång var den enda sanningen
trodde i min enfald som barn att detta var den enda sanningen
denna kokong av trygghet sönder sliten av omvärlden
manglad av den uppenbara verkligheten
till ett slätt stycke ångest


Snart är tiden då man skall gå in i glömskan,,, saknad en kort tid,,,
bittert tänker ni ,men,nej då måste man inte vara mer för någon,, alla krav avskrivna i livets bok ,, i glömskan finnes friheten .




Fri vers av Broken Sword
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-25 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Sword