Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


som rosa/porträtt

 

 

 

Hon ville rosa, som äppelblom,

kanske ett mjukvarmt dun

över hjärtat.

Hon drog sig till minnes nätter 

kanske som en ton eller visa där

hon följde älvgångar.

 

Hennes handflator var öppna mot,

som ett färglatt,porlande, och

nynnade,

 

Levnadsblot.

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-25 23:30



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Otroligt vackert skrivet !
2022-05-26

  morgonstjärna VIP
Som en strimma ljus i mörkret
Så ska poesi vara en källa som ger eftersmak glädje och tankar i en nutid full av mörker.
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP