Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porsche

du hade jobbat hårt
offrat mycket
för mycket

till slut fick du sitta i Porschen
ett lån du misstog för ägodel
njöt av de dumma och illvilliga blickarna
och du körde
en söt och klibbig känsla spred sig i kroppen
men likt solen i januari
kom den sent och lämnade fort

du glömde var du befann dig
ivrigt kört dig vilsen
stirrade endast i backspegeln
och såg hur vägen slingrade sig från dig
snabbare
och snabbare

...

PANG




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Carlberg
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-26 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Carlberg