Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osvuret och förväntansfullt


Det ännu osvurna
Ligger blankt som
fjärdens vatten ännu

En morgon av stundande
förväntan
I mötet med allt som
ännu vilar
Ännu inte nedtecknat
över stilla vatten

Osvuret och förväntansfullt
Som barnets vilja att se
och lyssna
Till varje rörelse

Till varje skiftning och
skuggspel
Bland lövverk och trädkronor
Högt ovan sitt lilla huvud




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-26 09:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Osvuret är bäst
bliv vid din läst
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP