Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Vi bor intill en fredlig gräns

Huskroppar gapar tomma

Ett och annat hammarslag
klyver tystnaden
en koltrast hoppar bland buskarna
ovetande om krig

Dagar går i och ur varandra

Orden undersöker texten
når hoppet i delandet
när zoom tiden når sitt slut

Jag minns mer för varje dag
säger hon glatt
när vi ses på ett litet torg
för att vandra åt varsitt håll

©Eva Hedlund fd Langrath 2022

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-26 10:31



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En text som leder tanken vidare; tycker om de kontrasterande bilderna, de skapar dynamik.
2022-05-28

  Susen VIP
Vackert både text och bilder
2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP