Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniv


Jag är en kniv med barnansikte
Ni slipar mig med era missförhållanden och orättvisor
Jag är en kniv med barnansikte

Över tid har det slagit gnistor om mig
I stunder har jag trott att jag va besegrad
Men ni vässade bara mig
Med era ord och er tystnad

Jag är ett vapen med barnansikte
Ni laddar mig med ert våld
Jag är ett vapen med barnansikte

Jag kommer bli en röst
Och snart skär jag djupt in i er
Snart skjuter jag er




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-26 11:54



Bookmark and Share


  SatansSon
mycket bra julia. en fantastisk katt som fanns i mitt livsrum 1978-1994 hette sixten. inte ett hus utmed gatan som inte han besökte.
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten