Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grantoppsrast

Grantoppsfäst fågel
en svart siluett
mot grå molnsky

vingflaxar
återfår så balans

nyfiket kikar solen
fram mellan trädstammar
tänder björkbladens
alla facklor

över hygget
spatserar ett tranpar

grantoppen öde




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-26 11:56



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ännu en stund i naturen, med stor närvaro återgiven. Fint att få del av då du har en unik förmåga att återge själva upplevelsen, med allt vad det innebär och innehåller.
2022-05-28

  BenGust VIP
Inom allt måste råda balans.
En rörelse ersätter en annan.
Men inom naturen innebär
rörelse den dynamik som ibland
känns förutbestämd.
Ett tranpar flanerar.
Vips är grantoppen ode.

2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP