Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark

Varför gör jag mig så liten, så gömd?
Samtidigt som jag förväntar mig att vara stark.

Jag förväntar mig att inte gråta när jag slår mig,
att vara stark när jag berättar om stormen i min själ.
För jag mår inte dåligt, det bara regnar lite.
Det bara regnar lite..
Jag bara drunknar i ett oändligt hav, där vattenfyllda lungor hindrar mig från att skrika, där inte ett endaste löv kan visa mig vägen.

Men jag mår bra. Jag är stark. Jag MÅSTE vara stark.




Övriga genrer av Förgätmejej
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-26 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förgätmejej
Förgätmejej