Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under mörkrets flagg

Satan han har kopplat,
ett skamgrepp om min själ,
det enda blott han önskar,
det är att ha ihjäl.

Min ande ropar högljutt,
Jesus, sätt mig fri!
Under onskans skugga,
inget gott kan bli.

Jag vänder mig mot himmelen,
fastän det är svårt,
lögnen den är mäktig,
och mörkret sitter hårt.




Fri vers av Himlarymder VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-26 14:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.bokborsen.se/?f=1&qt=Ur%20satans%20grepp

Doreene Irvine: Ur Satans grepp.

2022-05-26

  Himlarymder VIP
Vad heter hon och boken?
2022-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Satan är besegrad.
Till och med en av hans översteprästinnor blev frälst.
Det finns en bok om det.
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Himlarymder
Himlarymder VIP