Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Litet som i en sång, ungefär som att vilja byta text i 'uppå bemärkelsedan med en tulpan' sjunga att du är en liten undulat som får dåligt med mat... Skulle egentligen gå ut, men jag är förkyld så jag skrev de här raderna istället...


En dag i milda brisen





De e inge kul o va sjukt under isen
i solens varma sken vill en ha brisen
den som svalkar så ens kinder lena
på dagen kan solen göra nåt för bena
inte den som delar håre på alla de visen




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-26 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP