Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text försommarstorm. Av Gunwale 2022-05-26. Dä ä kul o skapa med berättande rim, även om någon helst vill ha en ande på tim. (uttalas med långt i, som i team. Fast på svänska)


Kommentar på en text (2347) en rick




Det är 'sjukt kul' att läsa och trösta sig texter med,
en front kan vara på väg in så bred,
en människa kan förstöra eller skapa,
bete sig som i porslinsbutik en riktig apa,
sådan världen är går att klaga på i visans ed...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-05-28 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP