Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eva



En ödslig dröm
om ett förlorat paradis
där vi båda
njöt av tystnaden
i natten
och våra samtal
övergick i erotiska
minnen
för att sluta
i svartsjuka
vilket blev allt
av beröringen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-05-26 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP