Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ystra viljor


på första parkett

när en hop ysterhet

studsar kränger

ränner utmed stammar


gänget ekorrungar

leker mamma pappa barn

men en kavat en

vågade sig längre bort


stod dock blickstilla

inför mina steg

bort från en

mörknande himmel




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-26 19:06



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ekorrar är för härliga. Man blir glad av att se deras hopp o skutt, hade just en som tittade in genom mitt köksfönster (jag bor på 7e våningen) : )
2022-05-28

    Lena Staaf VIP
Naturupplevelse, roligt beskriven!
2022-05-27

  Elinor Sörensson VIP
Vilken härligt lekfull
föreställning som utspelar
sig på första parkett.
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP