Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själs frälste

Tårar faller inom mig
jag är naken och rädd
förlorad kontroll

allt som är så vackert
känns plötsligt så
främmande
och utom räckhåll

svart vita tankar slår i mig
som ett illa låtande piano mitt
i natten

och vart är du mitt i allt det här
du min vän




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-05-27 04:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP