Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En konst, en ypperlig konst!

K onst! Världsartilleri
O avbrutet informeri
N åbar ställd strategi
S om tänkt att bli
T ill köparens trevnad & eufori!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-27 09:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Gillar ofta ditt sätt att tänka, skriva. Konstens uppgift, där har många nog egna tankar och känslor. En del konstnärer kan nog skriva under på 'jag visste inte om att den hade en'. Utöver att göra något för betraktaren då. Gäller nog alla slags uttryck som försök till 'underhållning' och 'väckelse'....
2022-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text om ögonfröjd.
2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt