Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Tremula-uppståndelse. ..*



Ord lämnar spår efter sig

Som en spårvagn slamrande
ut mot tiden,bort från rälsen

Men hela tiden ändå på
rälsen.

Den begränsande o den
frälsande.

Ett mordoffer som lämnat
en spårvagn söker inte sin
Förövare av naturliga skäl

Men orden söker sig från
den avlidna människan in
i det levande. ..

Som mänskliga steg på en
stig av stelnande lera mitt
i en susande Aspskog


Vad finns då kvar att känna
efter
i den nuvarande tillvaron?

När det förgångna alltid är
levande inuti det fördoldas
handlings-mönster

Med ord bara ord,som spirande
löv i en Aspskog av bortflyende
minnen.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-27 10:05



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja ord lämnar spår, mer eller mindre tydliga. "Ord som spirande löv i en aspskog av bortflyende minnen", fint skrivet.
2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP