Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tax


taxen avvaktar
bollen i min hand
örat på hjässan




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-27 10:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har hört uttrycket 'varje moln har en silverkant'. Undrar ibland hur det kommer sig att moln kan ha en övre rät kant, den har ju uppenbarligen en undre, åtminstone ser det så ut på håll.
2022-06-02

    Lena Söderkvist VIP
Gulligt när de trixar med öronen, du får en att ana en förväntansfull blick.

2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP