Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


SVÅRT

jag  har övervunnit stunder

som jag trodde att jag inte

kunde övervinna

jag har upplevt smärta

så stark att jag trodde 

den skulle ta kål på mig

jag har blivit sviken

av människor som jag 

aldrig skulle ha förväntat mig

det ifrån att bara gett dom

goda ting

jag har frågor 

som jag inte hittar svar på

men jag är fortfarande här

för mitt liv är inte över än

och förr eller senare kommer

jag att få min revanch

 

 

anits  27 maj 2022 




Fri vers av anits VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-27 15:54



Bookmark and Share


  Niliboy
Livet är en strid å man får förlita sig på Herrens goda!
2022-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Jesus Kristus är Densamme i går, i dag så ock till evig tid.
2022-05-27

  Bibbi VIP
Säkerligen.
2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP