Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag fick en kommentar som kom mig att tänka på vad som 'är tänkt att kunna skrivas på papper' och om vad som tyvärr är något om hur att 'taga vara på sin broder', som en diktare till kändis i Sverige visst skrev.


Rim om jämlikhetens oskuldsfullhet





En gosse från Jamaica till sade till mig
res inte dit om du ej känner var stig

på världsalltets som känsla för fog
de som bor där gillar nog inte vitas knog

de har erfarenhet av sin historia
där har västvärlden ingen hedervärd gloria.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-27 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP