Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårsdagar & heroindrömmar

Rock n' roll-slitna skor på asfalt
Håliga jeans på dina jungfruben
Skinnjacka, dina favoritband skrivet i tippex
Du skulle fly, den här staden dödar din själ
Aldrig någonsin komma tillbaks
Försvinna som vinden utan ett farväl
Du vaknar i ditt tonårsrum, dina väggar bevarar alla dina hemligheter
Ikväll ska du ta en heroindröm, bara för att fly vad som känns som kilometer efter kilometer
Fly och aldrig någonsin komma tillbaks
En dag är allt borta, när dina tonårsdagar tagit slut
Nu jobbar du på fabriken
Din själ den får inte längre sväva ut
Du följer manualen
En dag ska du bort
Bort till terminalen och aldrig, aldrig någonsin komma tillbaks.




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-27 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP