Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mark vibrera

Slogs omkull
Käken
Läppen
Knät
Vila
Verklighet

Våld
Vila
Verklighet

Vem slogs
jag omkull av
mer än
osanningar




Fri vers av killedbycoffee
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-28 03:32



Bookmark and Share


  helenita VIP
Starka minnen!
2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee