Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prettofetto

Rent stilistiskt
vansinnigt gnissligt
på gränsen till
ordanarkistiskt.
Min gluttpoesi kantas
av udda frekvenser,
och enkla gentjänster.
Responsen ger bränsle
- sätter mig gränsle
över din mun och
matar dig med
akademiens tjänster,
en rak höger, en från vänster.
Central metafor:
Ost i tjocka
ljuvliga skivor.
Färgglada kritor.
Mogna bananer och lapplisor.
Telefonkåt på rösten
men kan inte skriva visor.
Tog min medicin idag men
inte min gitarr.
Den tog någon annan.




Fri vers av killedbycoffee
Läst 133 gånger
Publicerad 2022-05-28 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee