Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom dig

Du strävar efter Himlen
efter Jordens rikedomar.
Men allt finns inom dig




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-28 05:56



Bookmark and Share


    Askanden
jag för min del känner mig mycket fattig och torftig inombords emellanåt

inga rikedomar där att hämta
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP