Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


955.ANDAS MAN DÖDLIGT...

och ögon blundade
och talets gåva försvann,

jag satte mig på en stubbe
och din smärta gick
genom alla mina blodkärl

och tårar droppar dropp
dropp...allt...allt
försvann av ett möte...
===
1.skyldiga! alla flygande
2.skyldiga! alla krypande
3.skyldiga! alla fyrbeniga
4.skyldiga alla!...bara inte
en människan
===
gårdagens år
och dagens vår,

trodde... att vinterns
kyla skulle hjälpa DIG
===
1.Men av vilken anledning dyker upp
granbarrkborrarna och sprider sig?

2.SKOGEN omringas närmare och närmare
av strutshalsbyggkranar,av utdragna
sprängningar till vägar,tunnlar mm ...
Av en sådan konstant granne kommer
vem som helst bli knäckt!

3.Luft och jord i SKOGEN,blev så torr
att det känns som man själv är krut
i krutkolvar!

4.Och Var tog den rikliga Nederbörden vägen?

5.Ja,det är lättare att hugga ner än
att tänka och förebygga och för varje
dödat träd betalas bra pengar.

6.OCH SKADAN SKA VI SOM VANLIGT
SKYLLA
BARA PÅ GRANBARRKBORRARNA!

===
Vinden är dammig,byig,ibland blåser
det så att man biter sig fast i cykeln
som en fästing.
===

i slutet av dagen vaknade jag...

...våg av sekunder
minuter i klockan...

utan SKOGENS massiva volym

ANDAS MAN DÖDLIGT...
...I DÖD SKOG ...
===
plundrade tillflyktsort

av INSPIRERAD flygning

vart ska SJÄLEN spriIiiiiinga nu...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-28 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP