Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyttegraven


Kroppen
är ett slags ställningskrig
genom årstider
belupna
med snubbeltrådar, avhopp
och plötslig gammelmansdöd;
belamrade
med oförutsedda samlag
och ejakulationernas eruptiva gejserduschar
inpå bara skinnet

Sängen Stora Drömskeppet
är en skyttegrav jag vaknar i

Utanför skyttevärnet väntar dags dato

Arga argument, lata och obegåvade motmänniskor
och fåordiga fördomar
för mig över förmiddagen,
ner längs eftermiddagens sluttande plan,
tills striderna mattas
och läslampan nere i skyttegraven
attackeras
av suicidala nattflyn




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-28 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP