Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avståndet



Jag försvinner i en dröm
långt från verkligheten
in i dödsrikets skugga
när tystnaden
ligger som en våt filt
över min kropp
samt tiden innan
mörkret
blir konstant




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-05-28 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP