Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglar på vindvågor

Svalor seglar
på vindvågor idag
nöjt tjattrande

söker ibland lä
under taknocken
vid husets gavel

i spaningsposition
på fönsterblecket
efter irrande insekter
från nyklippt gräsmatta

en bekymrad gråsparv
inspekterar trasigt tak
på gårdens fågelhus




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-28 12:29



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En fin ögonblicksbild med känsla.
2022-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Svalorna trivs så vitt jag kan förstå, tycker lite synd om gråsparven.
2022-05-30

  BenGust VIP
Magnifik fågelposition.
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP