Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smooth



Syftet med att leva
är att uppleva
vägen till himlen
via musiken
Den neutrala kärleken
Guds färgrikedom
Det värdefulla tillståndet
Den döende skuggan

 




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-28 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP