Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilen den fjortonde : för solbränd Felicia

 

 

Längs skimrande kul karneval

hörs vemodig doft av Cornelis

 

Syns samban, din gamla kamrat,

svart fägring på röda korts spel, twist!

 

Lätt gungar en tung katedral

som virvlar vår smak koriander

 

Fram dunkar en bluesig kantat

till fläktar från Söders Carl-Anton

 

Sen blir Mäster Cee King Creole

dock blåser mjukt i ess-kornetter

 

Känns solbrännan som karneol

- sväljs myggor men silas kamel, visst?

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-29 17:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag kan inte precis gnola med i refrängen från förr, 'Vi hänger me, vi hänger me, sådana vi e, sådana vi e, gör vi faktiskt de, vi hänger me'. Landslagens låtar har alltid haft samma töntstämpel, till och med när de skrevs... De gick väl i den där stilen, under seklen fram till 90-talet eller så.
2022-06-03

    Lena Söderkvist VIP
Ett fantasirikt flöde av behagligheter.
2022-05-29
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP