Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


evig sommar


I min hand

En häggklase
fann jag i gräset
en bit sommar
nu finns i min hand

så doftande
ger den en hälsning
en föraning ifrån det land

där häggen för evigt ska blomma
och vågorna kluckar mot strand

Om det blir jag påmind
av klasen
som nu vilar så skönt
i min hand








Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-05-28 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP