Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Hör hur det smattra mot rutan

Det faller ett renande regn utanför

 

När jag öppnar dörren luktar det

Som om allt blivit tvättat och friskt

 

En regndroppe letar sig kvar i trädet

Blir till en enda tår full av sorg

 

Sakta den släpper sitt tag och faller

Till jorden och glömskan ner

 

Ett renande regn mot rutan

En enda droppe av saknad och sorg 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-01 06:24



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbar din dikt och den sista raden: "droppen av saknad och sorg"
Kram till dig!
2022-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om det renande regnet och tåren som föll.
2022-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP