Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Cikoria Blå och Gunwale. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått huvud, klockan och somna av Chan.


Entrén till en vackrare värld


För att få finna oss komna

till en bullerfri grönska

drömmarna besanna

måste vi klockan stanna

med huvud bland stjärnorna somna.



28/5 2022




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-28 14:47



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Inleds med en säreget fin kullerbytta : "att få finna oss komna" - ett fantastiskt uttryck som jag tror detta var första gången jag fick läsa.

Därtill härligt ålderdomligt hur tre sista raderna får avslutas med verb.
2022-05-29

  Chan VIP
De två sista raderna tyckte jag mycket om, att stanna tiden och bara vara...
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP