Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett av våra främsta kulturarv. Tillhör "Ruiner"


Under jord


Det syns bättre när sommaren slocknat
knappt en själ söker sig väg
ända fram
och kastvindar leker i frosten

Det som en gång var där
och likt en osalig ande på en kyrkogård
försöker stiga upp

Det som smeks samtidigt som
det kyls

Det som har blivit så medvetet för oss
att vi utan vidare
och helt felaktigt
identifierar oss med det

Det som våra så kallade
förfäder
levde och dvaldes i.



27/5 2022




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-28 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP